Minden kategória

Hírek

Kezdőlap> Hírek > Hírek

A teljesen új, kibővített hatótávolságú elektromos 7 üléses SUV

Hírek és események

A teljesen új, kibővített hatótávolságú elektromos 7 üléses SUV

Idő: 2023-01-12 Találatok: 96

Január 10-én a „Beyond the Ideal” című kreatív rövid videóval együtt hivatalosan is bemutatkozott az SWM első kiterjesztett hatótávolságú új energiajárműve, az SWM Giant Tiger EDi. A jármű kiterjesztett hatótávolságú, hétüléses SUV-ként van elhelyezve, és kevesebb, mint 100,000 XNUMX jüanba kerül, ami azt jelenti, hogy az egykor a hétköznapi fogyasztóktól elzárt, kiterjesztett hatótávolságú járművek hamarosan megfizethetőek lesznek. 

kép

Lha nem stresszes, az ideális nincs messze

Mindenkinek új álma van az újévben. Csakúgy, mint ami a „Túl az ideálison” című videóban bemutatásra került, az SWM Giant Tiger EDi a kevesebb tankolás, a rendszámtábla-korlátozás nélküli, a nagy hely és a nagy hatótáv ideális eszméjét valósítja meg egy autóban, segít minden hétköznapi embernek elérni eszméit. . "Az élet stresszes, az ideális nincs messze." Az SWM praktikum, racionalitás és egyszerűség koncepcióját az autógyártásban a hétköznapi fogyasztók is magukévá teszik.

Az új energiatrenddel együtt a fogyasztók egyre több terméket választhatnak több felszereltséggel, ami kívánatos. Ezzel szemben az új energiahordozók egyre drágábbak. A 100,000 XNUMX jüanos új energiaautó-piacon szinte nincs kiterjesztett hatótávolságú elektromos jármű.

Az SWM Giant Tiger EDi képes lesz kielégíteni a nagycsaládos fogyasztók igényeit, akik hajlandóak megtapasztalni az energiatakarékos utazást az új energiahordozóval. Ez az autó nem csak a fogyasztók napi szükségleteit elégíti ki, hanem kiküszöböli a hatótávolság miatti aggodalmakat is, ha hosszúra nyúlik a vakáció. Az SWM Giant Tiger EDi, mint az egyetlen, 100,000 XNUMX jüan alatti költségű elektromos SUV, valóban lehetővé teszi a stresszes élettel szembesülő fogyasztók számára, hogy teljes mértékben megtapasztalják az örömteli életet. 

kép

Terepjáró megjelenés vezetési kényelemmel és biztonsággal

kép

Az SWM Giant Tiger EDi terepjáró megjelenést kapott, új tervezésű kerékagy és pajzs alakú első hűtőrács. Az autó oldalát terepjáró karcolásgátló burkolat veszi körül, így erősebbnek tűnik. A 195 mm-ig terjedő hasmagasságával ez az autó a hasonló árú autókhoz képest kiemelkedő terepképességgel rendelkezik, és képes megbirkózni a különböző útviszonyokkal.

IA teret tekintve az SWM Giant Tiger EDi járműmérete 4605*1815*1825mm. A második sorban elcsúsztatható ülésekkel, valamint a lovagláshoz vagy rakodáshoz szabadon állítható, lehajtható hátsó ülésekkel van felszerelve. A legnagyobb belső tér legfeljebb3 m³, ami köteles mind az utazási, mind a rakodási igényeket kielégíteni.

kép

IA belső tér szempontjából az SWM Giant Tiger dupla színű, azúrkék pilótafülke és egy lebegő központi vezérlőpanellel rendelkezik, ami meglehetősen futurisztikusnak tűnik. Fel van szerelve start-stop rendszerrel, passzív kulcsnélküli belépéssel. Az intelligens kommunikációs (hangvezérlési) rendszer és a 10.25 hüvelykes, nagy felbontású, nagy központi képernyő különféle funkciókat képes biztosítani, mint például az online szórakoztatás, a navigáció, a rádió és a hangvezérlés. A biztonsági felszereléseket tekintve ESC rendszerrel és kettős légzsákkal van felszerelve a biztonságos és kényelmes utazás érdekében.

kép

FAz uel és az elektromosság egyaránt elérhető az ingyenes 1000 km-es hatótávra.

      Az SWM Giant Tiger EDI az SWM és a FinDreams Powertrain – az EDi-orientált 4 hengeres motor – közös erőfeszítésével van felszerelve. Az Atkinson Cycle technológiával ennek a motornak a termikus hatásfoka akár 41%, az üzemanyag-fogyasztása pedig 2.06 liter, ami kiemelkedő szint a piacon.China. Az öt az egyben villanymotor jelentősen növeli a hatásfokot, miközben csökkenti az áramfogyasztást, és kiemelkedő hatásfokkal rendelkezik. A motor hatásfoka elérheti a 90%-ot vagy még magasabbat is, a legmagasabb, 97.03%-os hatásfokkal. A teljes munka és teljesítmény 105 kW, a teljes nyomaték pedig 210 Nm. Ez erősebb teljesítmény nagyobb hatásfokkal. 

kép

Az SWM Giant Tiger EDi platform lítium-vas-foszfát akkumulátort használ, amely átment a legszigorúbb szögbehatolási teszten és a 300°C-os ARC ellenállási teszten is anélkül, hogy meggyulladna. A cella a laminált technológiát alkalmazza, az akkumulátor hőkezelése pedig a fejlett közvetlen hűtési technológiát alkalmazza, amely nemcsak növeli az akkumulátor élettartamát, hanem biztonságosabbá, stabilabbá és megbízhatóbbá is teszi. Emellett az SWM Giant Tiger EDi vezérlő- és védőkapcsolója a kétmagos dsp digitális jelprocesszort használja, amely felgyorsítja a válaszfolyamatot, és a legmagasabb, több mint 98%-os hatékonysággal rendelkezik. 

WA nagy hatékonyságú villanymotorral és hosszabbítóval az SWM Giant Tiger EDi erősebb teljesítménnyel, hosszabb akkumulátor-élettartammal, hatékonyabb villanymotorral és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. Az 1000 km-es hatótávval a vezetők valóban hatótávolság-szorongás nélkül érhetik el a szabad utat. Ha csak elektromos árammal vezet, 100 kilométerenkénti áramfogyasztása mindössze 11.3 kWh, és kilométerenként mindössze 3 RMB centbe kerül. Ha hosszú utat kell megtennie, az üzemanyag-fogyasztás 100 km-enként csak körülbelül 2 liter, ha elektromossággal és üzemanyaggal is vezet. Ez közel áll egy tisztán elektromos autó vezetési költségéhez.

TKövetkeztetésként az SWM Giant Tiger nagy hatótávolságú elektromos SUV, amely mindössze 100000 XNUMX jüanba kerül, nagy költséghatékonyságú.veneness. Akár hiszi, akár nem, az SWM Giant Tiger nagy hatótávolsága és nagy tere beindítja hétköznapi életét.