Minden kategória

Kezdőlap> Hírek > Hírek

A 7. Egypt Automotive Summit hivatalosan is megrendezésre került a SHINERAY Rolling Out X30 rendezvényen!

Hírek és események

Idő: 2022-12-09 Találatok: 85

1

7. december 2022-én a tervek szerint megtartották a 7. egyiptomi autóipari csúcstalálkozót. A korábbi csúcstalálkozókkal ellentétben a kínai SHINERAY autómárka hivatalosan is bejelentette helyi bevezetését a konferencián, és bemutatta az első haszonjárművet, a SHINERAY X30-at az egyiptomi vásárlónak, General Misr.

1670520576104725

Az 1997-ben alapított SHINERAY a 100 legnagyobb kínai gyártó vállalat egyike, amely integrálja a K+F-et, valamint az autómotorok és komplett járművek gyártását és értékesítését. Autóipari termékei különböző területeket fednek le, beleértve a terepjárókat, egyterűeket, kisbuszokat és könnyű teherautókat, üzletága pedig a világ több mint 100 országára és régiójára terjed ki. A General Misr-rel való őszinte együttműködés segíti a SHINERAY-t, hogy szilárd lépést tegyen az afrikai haszongépjárművek piacán.

1670520714268652

Az újonnan piacra dobott X30-at nagy gazdaságosság és megbízhatóság jellemzi. Az alap üzemanyaggal hajtott változaton kívül megjelent a CNG változat is, amely több és jobb választási lehetőséget kínál a különböző igényű fogyasztók számára.

1670520717255168

Kína 100 legnagyobb gyártóvállalataként a SHINERAY mindig is keményen dolgozott különböző területeken. A SHINERAY legreprezentatívabb haszongépjárműve egykor 45%-os részesedéssel rendelkezett a kínai haszongépjárművek piacán. Nemcsak a hazai piacon teljesített jól, de a SHINERAY megalakulása óta aktívan készül a tengerentúli piacokra is, és mára Vietnamban, Olaszországban, Thaiföldön és Dél-Amerikában létesített termelési és kutatás-fejlesztési bázisokat. A Misr tábornokkal való együttműködés révén Egyiptom egy újabb jelentős bázissá válik, amely összeköti Kína és Afrika autóipari piacait.

1670520613994059

Emellett Xie Yong, a SHINERAY igazgatója távoli beszéddel is áldását küldte a csúcstalálkozóra és Misr tábornoknak, pontosan kijelentve, hogy kellőképpen felkészült az egyiptomi, sőt az afrikai piacokra is, és továbbra is növelni fogja a Egyiptomi piac, hogy jobb és megfelelő termékeket biztosítson Misr tábornoknak és az egyiptomi embereknek Egyiptom és Afrika számára.

Maradjunk hűek eredeti törekvésünkhöz, és akkor kapjuk meg, amit elvileg meg kell szereznünk. A SHINERAY belépése az egyiptomi piacra új kiindulópontot jelent, és egy ilyen kritikus pillanatban a SHINERAY-ben mindenki támogatása és odaadása még inkább szükséges. A SHINERAY a jövőben is fenntartja a törekvést, és soha nem adja fel a vereséget, hogy minél több fogyasztót ismerjen el jobb termékekkel.