Minden kategória

Hírek és események

A Shineray Group elnökének levele

Idő: 2023-01-13 Találatok: 112

Szüksége van egy megfelelő, megnövelt hatótávolságú elektromos autóra, egy drága helyett

Kedves barátaim:

Gong Daxing vagyok az SWM Motortól. Sok ember számára 2022 felejthetetlen és gyorsan felejthető év volt. Nemcsak ebben az évben, hanem az elmúlt három évben is mindannyian éljük át a környezet óriási átalakulását.

Az elmúlt húsz évben az egész ország keményen törekedett, mi mindig hiszünk a jó és gyors változásokban, hiszünk a gyors fejlődésben. Általában biztosítjuk magunkat arról, hogy mi vagyunk az egymás mellett álló szélmalmok egyike. Hiszen a nap mindig jobb és jobb lesz. Ám ennek a három évnek a káosza arra késztetett bennünket, hogy az elmúlt húsz év előrefutása során átirányítsuk magunkat, és lehetőség nyílt arra, hogy megismerjük magunkat.

15 éve kezdtünk el autókat építeni, és folyamatos kutatás-fejlesztést folytatunk, fejlesztjük a termelési kapacitást, több csatornát fejlesztünk és erősítjük a menedzsmentet. Ezekben az években megállás nélkül áldoztuk erőfeszítéseinket. A hatalmas kínai autóiparban az SWM csak egy kis része, és átéltünk néhány vidám eseményt, valamint néhány kudarcot. Ennek a rohamos fejlődésnek én is tagja vagyok. 2020-ba lépve egyre hidegebb a hőmérséklet, és mintha gyorsabban telik az idő, de mindig azon töprengek, hogy milyen autót kellene elkészíteni, ami állítólag egy jó termék, amit a hétköznapi felhasználók megengedhetnek maguknak. Hogyan építsünk olyan autót, amely alkalmazkodik eredeti törekvéseinkhez, miközben követi a jelenlegi trendet?

Az elmúlt években az elektromos járművek trendjével párhuzamosan a fogyasztók egyre több jobb felszereltségű autót választanak, ami egészen jó. Ellenkezőleg, ezek a járművek egyre drágábbak. Akármilyen erőforrásuk van, úgy tűnik, hogy a drágaság ésszerűsödött, és amikor egy autó áráról beszélünk, és ha ésszerű-e megvenni azt, akkor mindenki hallgat. Egy másik érdekesség, hogy bár az autók ára spirálisan emelkedik, úgy tűnik, nincs sok nyereséges autógyártó cég, amit nem is értek. Ha nem növelik a vállalati értéket, akkor csak növelték az értékelési értéket?

Amikor csak beléptünk a személyautó-iparba, mindenki az elektromos járművek piacáról beszélt. Fejlesztésével a jövőben jelentősen csökkenni fog az akkumulátor, a vezérlőrendszer és a villanymotor ára. Kevesebb mint két év alatt azonban több mint tízszeresére nőtt az akkumulátoros szénsav ára, ami miatt az elektromos autók ára meglehetősen nem kívánatos. Az elektromos járművek magas költségeihez képest Kína 150,000 50 RMB-s autófogyasztási piaca a teljes piac közel 2022%-át tette ki 50 első három negyedévében. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül az új energiatermékek iránti kereslet XNUMX%-át. Ezek a termékek nem túl jövedelmezőek, de a felhasználók tisztában vannak a termékválaszték költségeivel, az autók költségeivel és a karbantartási költségekkel. A kisvállalkozás egy nagy piacon, ha jól csinálod, egy lehetőség.

Ezért figyelmemet a kiterjesztett hatótávolságú elektromos járművek technológiájára fordítom. Ez a technológia mindig is ellentmondásos volt az iparágban, de úgy gondolom, hogy a vitának ezen az előfeltevésen kell alapulnia – nem arra kell összpontosítani, hogy mennyire jó a hatótávolság-bővítő, hanem azon, hogy a technológiát ilyen magas áron kell-e eladni. Egy megnövelt hatótávolságú elektromos autó akkumulátorkapacitása szó szerint egyharmada egy tisztán elektromos autóénak, egy hatótávolság-növelő készlet ára pedig körülbelül 10,000 300,000 jüan, amely hatékonyan megoldja az akkumulátorköltséggel, hatótávolsággal és töltéssel kapcsolatos problémák sorozatát. . Egyes őrült fejlesztők azonban úgy döntenek, hogy pazar felszereléssel látják el az autókat, és olyan termékeket készítenek belőlük, amelyek 400,000-100,000 XNUMX jüanba kerülnek. Ez elfogadhatatlan azon célfogyasztók számára, akik csak XNUMX XNUMX jüant akarnak költeni egy ilyen típusú autóra. Ennek következtében az ilyen típusú járművek veleszületett praktikussága elhalványul.

Az autók az élet részei. Ezalatt a három év alatt egyesek fizetéscsökkentést vállalnak, hogy munkát vállaljanak, és vannak, akik úgy döntenek, hogy otthon maradnak. A hitelhiány miatt valaki elveszítheti azt, amit összerántott, de az élet továbbra is megy. Vannak, akik csökkentik a nem alapvető kiadásokat, és a tisztességes utazást felválthatja a táborozás. Ez olyan, mint a japán társadalom a Plaza Accord után az 1980-as években, ahol az emberek felhagytak a luxusmárkák hajszolásával, és úgy döntöttek, hogy szembenéznek a bizonytalansággal, majd megkérdezték maguktól: Ki vagyok én? Mire van szükségem? Az „én” jelentésének kitalálása után Japán végül rálépett az újjászületésre, ahogy az egyszerű és kényelmes termékek népszerűvé váltak, és lassan felerősödött az a tendencia, hogy kidobják a feleslegeseket. Emellett a fiatalok Wabi Sabi preferálása is a japán racionalitás jele.

Különböző emberek számára az autó meghatározása nagyon eltérő, de az autó soha nem határozhatja meg az embereket. Az autó lényege, hogy egyszerűen befejezze a fizikai mozgást az autóban lévő dolgokért. A sofőrök vezethetnek mobiltelefonjukkal, de nem kell okosterminálra alakítani az autót, mert túl nagy a költség és a hatékonyság sem lesz magas. Visszatérve az autó lényegéhez, ez a válasz a korszak keresletére – az egyszerűségre.

Ezért van egy merész ötletem, hogy megfizethető, nagy hatótávolságú elektromos járművet szeretnék készíteni azoknak a fogyasztóknak, akik csak körülbelül 100,000 XNUMX jüant akarnak költeni az autó megvásárlására. Úgy döntök, hogy csökkentem az árat, hogy a fogyasztók élvezhessék a jó árat és a jó utazást! Ez az innovatív módszerem az új energetikai járművek fejlesztésére, és ezt az SWM elektromos járművet "Giant Tiger EDi"-nek nevezem. Útban van, és holnap lesz látható.

Korábban a fényűzésre vágytunk, de most inkább az egyszerűségre törekszünk. Valójában a praktikum, a racionalitás és az egyszerűség az az autó, amelyre ebben a korszakban szükség van.

SWM·Gong Daxing